Spoštovani obiskovalci !

AljaNin d.o.o. obstaja od leta 2009. V relativno kratkem času smo uspeli ponuditi naše produkte in storitve mnogim slovenskim podjetjem, med katerimi je kar nekaj uglednih in velikih, predvsem pa smo ponosni na dejstvo da so naši sistemi v uporabi pri vseh slovenskih ponudnikih telefonskih storitev.

Ves čas od začetka so naša glavna dejavnost telekomunikacije, posebej telefonija za poslovne uporabnike (IP, klasična in internetna).

Začeli smo z
Alcatelom (danes Alcatel_Lucent) in nadaljevali oziroma dopolnili našo ponudbo z Yeastar MYPBX telefonskim sistemom, ki je trenutno na trgu absolutno najugodnejša rešitev, ki slovi predvsem po stabilnosti in preprosti uporabi ter neverjetnim naborom funkcionalnosti.

AljaNin d.o.o.

Cegelnica 60
4202 Naklo


T:059 234 000
E:
info in naša domena
K telefonskim sistemom MYPBX posebej priporočamo telefone Fanvil in Yealink:
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke